Nincsen rózsa tövis nélkül...

2010.07.02. 21:12 Prem-blogger

...ahogy premblogger sincs premblog nélkül (és ez működik vica versa - a szerk.). Tartja a mondás, vagy valahogy így van, jó egy karnyújtásra volna O. Nagy Gábor szólás-közmondás gyüjteménye, de ilyen nyári melegben senkinek nincs ellenőrizgetni magát kedve, ha ott les mögötte egy medve. Jó ezt csak a rím és a dallam kedvéért tettem bele, de az tényleg igaz, hogy nyár van és rengeteg pénz megy el, hisz nem csak a tanulást jegelik ilyenkor, hanem magát a sulit is, hogy szét ne follyon.

Ez a módszer azonban beválik, hisz alig, hogy vége lett a zsámbéki tesók itt tartott táborának, megrendezésre került a B épületben a magyar polgármesterek világtalálkozója.

Kihagytam egy sort, hogy mindenki fel tudja ezt emészteni. Kiváncsi lennék a nyitóceremóniára... "... és Dél-Amerikát képviseli *dobpergés* Gajdos István, Beregszász polgármestere..." Világtalálkozó, vagy micsoda.

A zsámbéki lurkók gazdagodtak egy decathlonos napszemüveggel, amit véletlenül otthagytam évzárón, hát használják egészséggel, végül is renden belül marad, az meg olyan, mintha nálam lenne, vagy mi a szösz.

Évzáró volt... hosszan és kitartóan... volt. Bár jelen percig képtelen vagyok felfogni, miért nem reggel nyolckor tartjuk, mint csak, hogy ne kelljen messzire példálóznom, a TIGesek, de ezt így szoktuk meg, mostmár ne változtassunk rajta. Ez úton is szeretnék gratulálni dicső fiainknak és lányainknak akiket megemlítettek a Te Deumon és legyen róluk elég is ennyi, hisz a diri mindenre kitérő jellemzést és névsort olvasott fel.

Most hirtelen ennyi jut eszembe, további jó étvágyat, szervusztok babák.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr382126017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vinc 2010.07.03. 09:36:57

és jeeeee blogger visszatér! köszönjük szépen ezta bejegyzést földobta paprikás reggelem mert öcsém fölhúzott de az említett jegelés engem is lehűtött. nah most punnyadt és frissen ébredező tudatomból nem tudok további kommentet kicsikarni szval csak mégeccer köszi és mellesleg nekem se esett le h milyen egy magyar világtalálkozó vagy mi de mint fizikaórán kénytelen leszek elhinni aztán később belátni (idézet egyik kedvenc tanárunktól.). üdv a csapatnak

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2010.07.03. 12:25:21

magyar polgármesterek világtalálkozója->jó vagy :D

André de Grand 2010.07.04. 09:49:43

Igen, a kiváltságosak, akiket kétszer meghúztak algebra kettőből, azok megtehetik, hogy a hálaadó szentmise után kapcsiból kicsekkolnak a suliból, még mielőtt az igazgató egy szót is szólna (netán elbűvölné és a székhez ragasztaná vele az illetőt) és lelépnek, hogy visszatérjenek az első vonattal hőn szeretett fővárosunkba UV-re, azaz utolsó vizsgára tanulni... Hány percet is takarítottam meg?:)

Oké, ügyes vagy. 2010.07.05. 16:40:27

Abszolút felesleges?

Beszólások gyűjtemény Dókának.

Prem-blogger 2010.07.06. 10:06:30

Éremszekrény a fiú kosárcsapatnak! :D

Ez kicsit talán gonosz volt.
süti beállítások módosítása