Cintányér és dob pereg, ébredjetek bloggerek!

2010.09.19. 16:42 brit tudós

Perpill Márió bácsi próbálja legalább a vegetatív működését a blognak fenntartani, de ezt hosszú távon nem tolhatja egyedül, különböző objektív okok miatt, kivéve, ha lehet érettségizni blogológiából...

Tavaly, ha nem is fordult háromezret percenként, de azért ennél jobban pörgött a premblog. És változatlanul azt mondom, hogy ez az egyik legjobb dolog ebben a műintézetben. Talán még a menzakajánál meg a matekdogánál is jobb, pedig azokat - lássuk be - nehéz űberelni.

Szóval tessék szépen reaktiválódni, és írogatni mindenféléket. Osztálykirándulásokról, nyári élményekről, ilyesmi. (Jómagam például remek pedagógiai tapasztalatokkal gazdagodtam, amikor egy olasz kempingben megismerni volt szerencsém Danielát, a világ legéletuntabb animátorát. Egyszer majd elmesélem ide, függetlenül attól, hogy az igény részetekről erre műszerekkel sem kimutathatóan csekély mértékű.)

Más. Azt a szép és megtisztelő feladatot kaptam igazgató bácsitoktól/bácsinktól, hogy faragjam újra - de komplett - szeretett iskolánk mérsékelten meggyőző honlapját. Ehhez a giga-projekthez keresek lelkes embereket. Webhelyet kellene szerkesztenetek velem eme remek helynek, melynek neve Prem... (...ontrei gimn., stb.) Technikai (a megjelenés és a szerkezet kialakítása) és tartalmi (cikkírás, tartalomgyűjtés és -feltöltés) oldalról is várok érdeklődőket. Aki például csinált már Joomla!-alapú oldalt, az feltétlenül keressen meg. Meg mindenki keressen meg, akit érdekel a dolog, és tudna erre némi kreatív energiát meg szabadidőt áldozni.

Köszi.

(Voltatok már külföldi kempingben mini disco-ban?)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr742307893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothmate 2010.09.19. 21:55:05

nenene, joomla-t ne hasznalj, foleg ne mindenfele szedett-vedett 3rd party modulokkal. volt szerencsem joomlaval keszult oldalakhoz, karbantarthatatlok,, testreszabhatatlanok es raadasul biztonsagi hibaktol hemzsegoek voltak. de kerdezz meg errol szakembert nyugodtan, hogy ajanlja-e. ha van valaki a csapatban, aki nagyon ert hozza, akkor ok. de ne ezzel kezdjetek. es sajat tartalomkezelot sem er irni, az spanyolviasz. ha pl megkotes, hogy php legyen, akkor a drupal eleg elterjedt es talan ajanlhato is.

Prem-blogger 2010.09.20. 22:56:44

Én itthonotthonvan voltam mini discoban, beálltam animátornak és az anyukák megdicsértek, hogy mennyire ügyes vagyok és mennyire nagyon jól bánok a kölkökkel.

Csicska 1 2010.09.29. 22:08:01

csak azt nem értem, hogy ha vki ennyire ért a honlapszerkesztéshez, az mért nem találja meg az ékezeteket. Tudom, hogy a brit tudósok kimutatták, hogy el tudjuk olvasni a szöveget, de ha már van ékezet akkor legalább azokat a gombokat is nyomogassuk.
a cikkel kapcsolatosan, hogy van remény a sulis híradó beindítására
süti beállítások módosítása