Honfoglaló Házi Világbajnokság!

2010.11.22. 11:27 brit tudós

Kulturális jó reggelt kívánok úgy a saját, mint a magam nevében!

Felmerült néhány osztályban, ahol áldásos tevékenységemet kifejthetni vagyok szerencsés (magyarul: ahol tanítok/tanítottam/tanítani fogok), hogy a nem kicsit népszerű Honfoglaló nevű jópofa okosságból – vagy okos jópofaságból, ízlés szerint – rendezhetnénk házi világbajnokságot. Mit lehet erre mondani? Nosza! December 10-én, pénteken  fergeteges Teabáros-Honfoglalós délutánt kerekítünk (másnap úgyis bónusz munkanap, ráérsz később hazasietni)! Három kategóriában lehet küzdeni: 5 – 8. osztály, 9 – 10. évfolyam, 11 – 12. évfolyam plusz tanerők, mínusz Barni bá’… :)

Jelentkezni az osztálytitkárodnál elhelyezett kockás papíron tudsz (név, osztály, honfoglalós név) december 3-ig. (Ööö... Az osztálytitkárod lehet, hogy tőled tudja meg, hogy ő gyűjti a nevezéseket, mer' még nem annyira szóltunk nekik, de ez igazán ne tartson vissza senkit semmitől!)

További információkért keress engem (Szabó Csaba) ÉS – a Honfoglalótól függetlenül is – olvasd a premblogot! (prem.blog.hu)

Vannak kihagyhatatlan dolgok. Ez olyan. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr382465124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krump-Lee 2010.11.23. 19:03:57

Én egyszer harmadik lettem honfoglalóban.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2010.11.23. 19:55:00

lehet, hogy elmegyek :D
@Krump-Lee: én már nyertem is
süti beállítások módosítása