Országos Diákparlament live

2011.04.01. 09:45 Prem-blogger

9:43 Már a vonaton ülök a Keleti felé, ahonnan, majd tiszta király ODP különvonattal fogok továbbrobogni az ODP helyszínére, Zánkára. Kicsit balhés volt az egész megoldás, ahogy ide keveredtem, mivel se a vonaton, se Zánkán nem tudtak rólam, de minden nagyjából meg lett oldva és már nem tudnak hazaküldeni, akkor sem, ha akarnának. Csak ezen a vonaton kb 200 DÖKös ücsörög rajtam kívül. Lesz itt még móka, kacagás.

12:38 A vonat amin ültem amúgy elvisz Zánkáig, hiába a mázli az én oldalamon áll. Mindazonáltal még mindig nem létezem, majd Zánkán talán elismerik létjogosultságomat, vagy hazaküldenek. (mondjuk azt mondják itt mellettem, hogy nem küldenek haza, dehát tényleg, csak ebből az irányból 6 teljes vagon van tele dökösökkel - a szerk.)
Jah és Székesfehérvártól jobbra már itt a nyugat, a vonat dízellel megy, ezért kényszerített cigiszüneten vehettünk részt, persze a résztvevők kb. 90%nak haaaatttalmas bánatára (köszi utólag is - a szerk.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr72790521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása