Macska-túltengés

2011.11.09. 19:54 Karvaly úr

Bizonyára észrevettétek ma reggel az iskolaudvarba tévedt kiscicát. Mikor én érkeztem, még elég korán volt, ezért egyedül voltam, mikor megláttam a B felé vezető úton. Rögtön miután meglátott, felém futott, és találkozásunkkor nyávogott egy kicsit. Én ezt egy "Szia, cica" köszöntéssel nyugtáztam, de láttam, hogy jön utánam, mivel nem álltam meg. "Ejnye," gondoltam, "mit csinálsz itt?"

A nap folyamán egész nap, mindenki csak simogatta. Szegény kapott tejecskét is, pedig volt nyakörve, tehát valószínűleg gazdája is. Hideg van, na, szegény úgy fázhat...

És ezzel első kérdésemet is felteszem (válaszokat természetesen kommentben):

Kellene-e kisállat a Premibe?

  • Hogyne, egy kutya, úgy hiányolom már Fifi ugatását.
  • Persze, egy cica, úgyis olyan jó volt ma simogatni.
  • Még szép, de egy annyira különleges állat, hogy ezt most meg is fogom osztani.
  • Nem. Nem. És nem. (a háttérben pedig gazdasági, esztétikai és egyéb gondok emlegetése)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr273366644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brit tudós 2011.11.09. 22:31:45

Csimi for President!
(Tegye fel a kezét, aki még emlékszik Csimire! Az idei gólyaesküből már Fifit is ki kellett írni, mer' lassan már az öregek se tudják, ki volt.)

Karvaly úr 2011.11.10. 20:37:38

<kéz lent> Na igen, ezért kéne egy kis frissítés, hogy legyen miről/mivel beszélni.

Prem-blogger 2011.11.11. 22:06:41

Én elvileg egy Csimivel élek kapcsolatban másfél éve, bár én nem így hívom. Szerintem Alpárt kéne visszacsábítani a suliba, ő elég nagy állat.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2011.11.12. 16:52:03

@Prem-blogger: vagy úgy a komplett tavaly végzett "a" osztályt. Én nem tiltakoznék, az egyetemisták gondolom még kevésbé.
süti beállítások módosítása