Tapasztalataim I.

2011.11.24. 21:00 Karvaly úr

Lelkizés és moralizálás következik. Akinek nem tetszik, már most eltanácsolom a továbbolvasástól. Néha ez is lesz, mert azért jó. (Nem?)

Az állatvilágban a hímek verekszenek egymással, fitogtatják szépségüket, mindezt a nőstények kegyeiért versenyezve. Hiába, ez a vonás az embernél is megmaradt: a fiúk produkálják magukat. Ez már csak így van. Egy a gond ezzel: általában akik így akarnak bizonyos lányoknál bevágódni, azok általában azért nem járnak sikerrel, mert a lányok meg általában nem szeretik, ha egy fiú természetellenesen, magát megjátszva viselkedik.

Amikor a fiú igazán beleszerelmesedik egy lányba, akkor feléled benne az állati ösztön, tehát olyan dolgokat kezd el tenni, amit normál állapotban nem. Azaz ez a kapcsolat már taccsra is ment, az előbb említett okokból. Ha valaki viszont csak úgy "tetszik", abból könnyen alakulhat ki valami szorosabb, hiszen a fiú (a stresszhelyzettől megszabadulva) a legjobbját tudja adni. Éppen ezért olyan széles a beteljesedetlen szerelmek skálája.

És itt jönnek a képbe a stresszoldó szerek: alkohol, drog. (A cigi nem, az csak szimplán hülyeség.) Ezektől várják a tanácstalan hímek a sikert. De hát egyrészt ettől még az udvarlás nem lesz eredményesebb, csak a pár öntudatlanabb, az ilyen úton nyert együttlét pedig nem biztos, hogy ideális. Másrészt könnyű ily módon elindulni azon a bizonyos lejtőn...

Mára ennyi, ilyen témában esetleg később.

4 komment

Címkék: lelkizés

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr863409386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prem-blogger 2011.11.28. 14:46:26

9GAGen erre két dolgot írnának.
tl;dr és doesn't matter, had sex. Amúgy a tapasztalataidat osztod meg velünk vagy ez csupán fikció?

Karvaly úr 2011.11.28. 17:13:55

Már hogyne, nem szoktam hazudni. Ha az nem hazugság, akkor sem.

Prem-blogger 2011.11.28. 20:49:01

Amúgy saját tapasztalatomból mondom, az az esetlen rajongás amiről írsz nagyon ritkán nevezhető szerelemnek. Főleg, hogy ez esetekben vajmi keveset tudsz a másik félről, hisz ismered... hetek... hónapok óta? Meg kell tanulni az ilyen helyzeteket kezelni.

Karvaly úr 2011.11.28. 21:29:23

Igaz, ami igaz, van benne valami. Egy a gond: kicsit bonyolultabb a helyzet. De lehet, hogy tényleg ilyen egyszerű a megoldás.
süti beállítások módosítása