Nincs olyan, hogy nincs kedved a Nagytáborhoz!

2012.04.19. 10:35 Prem-blogger

Az időpont: Augusztus 20-24

Idén nyáron is megrendezésre kerül, a tavalyihoz hasonlóan jó helyszínen (tök ugyan ott - a szerk.) a harmadik annuális Premontrei "akinemjönnemisszámít" Nagytábor!!

Mennék, de hova, mikor, kivel, mennyiért és hány hónapig vemhes egy teve?

Tenni akarsz az ellen, hogy veled még *forever alone* sem barátkozik? Egyszerű! Jelentkezz április 27-ig Böjtös Zsuzsa tanárnőnél, 3000 (háromezer) ropogós magyar, állami bankó előlegkénti leadásával és örülj neki, hogy többet tettél a sikeres jövődért, mint bármelyik énekórán! 

A helyszínre érkezve a visszajáró táborozóknak déja vu érzése lehet, hiszen idén is a helyszín Bernecebaráti. (Igen, igen ez volt a poén, hogy a tábor nagyon baráti, "bernecebaráti" a tavalyi szórólapon. Hagyjuk nevetni kicsit a lassabbakat. Oké folytassuk az információáradatot)

Hivatalos vagy a táborra, ha idén vettek fel nyolcadikból a premibe, ha idén evolválsz nyolcadikosból kilencedik a osztályossá, vagy felsős hallgatója (diákja, aucs a megszokás - a szerk.) vagy a gimnáziumnak.

A teljes tábori díj előreláthatólag 15000 (tizenöt ezer) forint, de ne tessék ijedten rohanni kirabolni a legközelebbi bankot, ez a maximum. Pályázunk pénzre, valószínűleg kapunk is, akkor a végösszeg kevesebb lesz, vagy a szervezők nagyon divatosan fognak öltözni szeptemberben. (Bár, így hogy elballagott az én nevem által fémjelzett osztály nem tudjuk beírni, hogy "kisegítő iskola" vagyunk - a szerk.)

Miért is gyertek? Hát, azért mert szeretnétek. Nyolcvan ember elhelyezésére van lehetőségünk és idén már pont elegen tudják, az eddigiek alapján, hogy ez mégis mennyire király dolog is, nem kell ösztönöznünk senkit, azok akik ott voltak megteszik ezt helyettünk. Viszont aki jönne, az mindenképp jelentkezzen háromezer forinttal Böjtös Zsuzsa néninél, mert azt nem akarjuk, hogy azért maradjatok ki, mert elkéstek a jelentkezéssel!

Ezen kívül csatlakozzatok a facebookon a tábor csoportjához, hogy folyamatosan kapjátok az információkat: https://www.facebook.com/groups/296399890435548/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr244460615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2012.04.19. 10:47:03

az a 80 fő az a bátor sátorozók számától függően akár több is lehet, ez ne rettentsen vissza egy 50 fős baráti társaságot a jelentkezéstől
süti beállítások módosítása