Fakutya tépett szét egy postaládát Baranyában!

2011.02.21. 21:20 Prem-blogger

Igazából el tudnám ezt cikket is intézni annyival, hogy legyetek jók, ha tudtok, mindjárt nyár és csiripelnek a jégvirágok. De erre még mindig senki nem kiváncsi (ergó ergya a közönség)

December 22 óta nem volt életképes írói megmozdulás a blogon. De mindezek ellenére napi 6-10 ember bőszen olvassa a légüres teret. Persze közben Gödöllőt megszállták az EU-sok, meg a zsaruk akik biztosítják nekünk a napi lócitromot a város utcáin. Ez úton is köszönjük nekik, dehát tényleg lovasrendőrökkel kell biztosítani a helyszínt, hátha nem tüntet itt senki, akkor legalább trágyázzuk a járdát, hátha kinő rajta egy bűneset.

Globális változásokat talán nem is hoz nekünk ez az egész móka, de gyanús, hogy Gödöllő nagyon szét akar esni, de biztosították az egész várost, hisz teljesen betekerték kordonnal. Betonbiztos atombunker az akció fedőneve és az egész kastélyt próbálják még hello kittysebb színűre festeni, amire a festéket a festékgyár biztosította. A színt meg a fény visszaverődése. De elkalandoztam. Egyszerűen nem értem, miért van a város kellős közepén a marhanagy rózsaszín pihe puha babaház.

Lovak, zsaruk, öltönyös fószerok. Tiszta vadnyugat.

Másik érbevágóan fontos téma. A DÖK nagy erőkkel működik. Olyan dolgok vannak kilátásban, hogy az csak na. Minden fejleményről naprakészek lesztek, tudósításból kifolyólag. Jah és a Black Metal, nem az Egyesült Államok beli rabszolgák leszármazottainak a zenéje. Szeretettel!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr512678121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2011.03.05. 14:07:21

a barokk kórnak néha csúnya ízlésficam volt a tünete
süti beállítások módosítása