A remény csillaga

2011.10.27. 19:09 Karvaly úr

Ma reggel felkeltem az ágyamból (mellesleg a menedzserkalkulátor iszonyúan idegesítő hangjára... de legalább felkelek), és megláttam a fényt! Igen! A fényt az alagút végén. 9 napon át fog ránk sütni, beragyogja az életünket ez a rejtélyes jelenséget, melyet csak úgy hívunk: szünet. Már csak egy nap, egy kiírhatóan kibírhatatlan nap, melynek végén beköszönt az őszi tavasz, megnyugvással tölti el lelkünket, csak hogy aztán egy újabb sötét alagútba érkezhessünk... de ne legyünk ilyen anyaszomorítóak, bölcselkedjünk kicsit (nem mintha eddig nem ezt tettünk volna...):
"Ha nem mi nyerjük a papírgyűjtés, akkor otrombán elcsalták a sütinket."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prem.blog.hu/api/trackback/id/tr943334629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prem-blogger 2011.10.28. 19:36:23

A szünet egy hazugság. Arra jó, hogy elhitessék a gyermekekkel, hogy a világban tényleg vannak jó dolgok. Hogy az egyetem még nagyobb koppanás legyen.
süti beállítások módosítása